Balatonkenese

 Balatonkenesei villa

Tervezés: 2016
Kivitelezés: 2016-2018
Helyszín: Balatonkenese, Partfő utca

Leírás
A több mint száz éves villaépület új, modern külsőt és belsőt kapott, mindezt úgy hogy tiszteletben tartotta az eredeti jellegét a háznak. Az építkezés során a földszinti főfalakig vissza lett bontva az épület, majd részben a saját anyagait újrahasználva átalakult a mai kor megfelelő és a  tulajdonosaik igényeit kielégítő többgenerációs nyaralóvá. A földszinten igyekeztek megőrizni az eredeti hangulatot, finoman belekeverve az új anyagokat és felületeket, míg a teljesen új emeleti szinten a hagyományos szerkezetek keverednek a modern belsővel. Nagy kihívás volt számunkra ez a munka, számtalan egyedi megoldás és a helyszíni adottságokhoz igazodó részlet lett kidolgozva, de a végeredményt látva megérte a sok erőfeszítést és törődést.

Created by bbadmin | szeptember 18, 2017